כיצד למחוק את פייסבוק

אם תבטל את חשבונך באמצעות התג "בטל את החשבון" בדף "החשבון שלי", הפרופיל שלך וכל מידע הקשור אליו יימנעו גישה למשתמשים אחרים בפייסבוק. משמעות הדבר שתעלם לחלוטין מהפייסבוק.

עם זאת, פייסבוק תאחסן את פרטי הפרופיל שלך (חברים, תמונות, תחומי עניין וכו ') כך שאם ברצונך להפעיל מחדש את הפרופיל, חשבונך נראה בדיוק כפי שהיה לאחר ביטולו. משתמשים רבים מבטלים באופן זמני את חשבונותיהם ומצפים כי הנתונים שלהם יישמרו כאשר הם מפעילים את השירות מחדש.

אם אינך מתכנן עוד להשתמש בפייסבוק ורוצה כי חשבונך יימחק לצמיתות, זכור כי לא תוכל עוד להפעיל מחדש את חשבונך או להשתמש בתוכן שהוספת. אם ברצונך למחוק את חשבונך לחלוטין, צור קשר עם פייסבוק באמצעות טופס זה ואשר את בקשתך.

איך מוחקים פייסבוק - שלב אחר שלב (2019) (מאי 2021)